Begin een moderne startpagina website

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Vaak is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Een eigen portaalsite realiseren. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. U heeft bovendien een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

In het geval dat de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Een eigen startpagina aanmaken en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders heel eenvoudig. Naast links zijn er diverse widgets toe te voegen aan een startpagina. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Het is verder mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Het is doorgaans mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. Het plaatsen van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is zeer gemakkelijk te doen. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Het aanmaken van banners is met behulp van de beheeromgeving simpel te doen. Banner rotatie is daarnaast mogelijk.
Free Web Hosting