Tools voor website beheer

Het is slim om bij het maken van uw website gebruik te maken van speciale software. Een dergelijke beheertool wordt verder wel een content management systeem genoemd. Een content management systeem maakt het beheer van een website niet veel lastiger dan bijvoorbeeld het typen van een Word document. Het artikel Betekenis CMS is een interessante artikel over CMS pakketten. Het bevat een link naar een CMS pakket waarmee het maken van uw zakelijke website een fluitje van een cent is.

Een nieuwe pagina op uw website plaatsen is een fluitje van een cent. Dit doet u vanaf een beheerscherm dat makkelijk te bedienen is. Een account voor de beheergedeelte laat u door het script aanmaken. Er is een speciaal beheerscherm voor het beheer van gebruikersaccounts. Ontstaat na een tijd de behoefte om het beheer van de website uit te besteden? Met een CMS systeem is dat makkelijk. Het is heel gemakkelijk om te leren werken met het CMS pakket.

Het beheeromgeving is beschermd met een PHP inlogsysteem. Beheerderstaken kunnen zo alleen door personen met de juiste rechten worden uitgevoerd. Het systeem controleert ook de geldigheid van de invoer van gebruikers. Het pluspunt is dat uw website daarvoor minder kwetsbaar is voor hackers. Wilt u een veilig systeem dan moet u de bovenstaande link zeker eens bekijken. Wilt u een klantenoverzicht tonen dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om bij iedere klant een logo toe te voegen. Bestaat na enige tijd de behoefte om een klant niet meer te tonen? Een klant is makkelijk weer van uw website af te halen.
Free Web Hosting