Startpagina en startpagina script

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. Dan heeft u echt uw eigen platform. Een en ander is terug te vinden via Bouw je eigen startpagina. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Wat is een startpagina script?. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.
Free Web Hosting