Wilt u een eigen advertentiesite runnen?

Voor het bouwen van een werkende advertentiewebsite kan gebruik gemaakt worden van de scripttaal PHP. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? De pagina Wil je een marktplaats bouwen? bezoeken is dan een slim idee. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U kunt zo ook gemakkelijk een nieuwere versie downloaden. Nadat u de bestanden uitgepakt heeft, kunt u ze op de webruimte plaatsen. Het is ook noodzakelijk om een database aan te maken, wanneer u het script wilt gebruiken. Daar komt ook het aanmaken van een speciale databasegebruiker bij kijken.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.
Free Web Hosting