Startpaginascript

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Onder andere de tekst Uw eigen startpagina maken is erover te vinden. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de beheerder een link terug? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting