Een nieuwe startpagina samenstellen

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Uw eigen startpagina op touw zetten vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. U kunt via Google zoeken op “startpaginascript” wanneer u zelf een startpagina website op touw wilt zetten. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.
Free Web Hosting