Wat is een startpaginascript?

Misschien denkt u dat u bij het aanmaken van een eigen startpagina tegen een gebrek aan kennis aanloopt. Daarentegen zal er weinig technische kennis voor nodig zijn. De persoon die de eerste startpagina website maakte, deed dit juist zodat mensen zonder verstand van de techniek toch een link catalogus kunnen maken. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Dit betekent dat u voor het maken van een startpagina niets van HTML hoeft te weten.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. Om een eigen startpagina aan te maken, dient u zich eerst te registreren bij een startpagina website. Met uw account krijgt u toegang tot een speciaal gedeelte van de site. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Zou u graag meer over dit onderwerp leren? Hier en daar zijn er artikelen over dit onderwerp geschreven. Het Een eigen startpagina bouwen is hiervan een voorbeeld. De website waarnaar wordt verwezen bevat meer informatie over dit onderwerp. Het bevat tevens verwijzingen naar andere sites over dit onderwerp.

Doorgaans hoeft u niet te betalen voor het maken van uw persoonlijke startpagina. Omdat er ook geen technische kennis nodig is, is er eigenlijk geen reden om niets te doen. De startpagina aanmaken en enkele links erop plaatsen zal maximaal een half uur duren.
Free Web Hosting