Een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Hiervoor is er een eenvoudig te bereiken scherm in de beheeromgeving. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.

Het is raadzaam om Een nieuwe portaal website ontwikkelen te bekijken. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Zodra het formulier is ingevuld, wordt er een nieuw account aangemaakt. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting