Een eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. U kunt Startpaginascript lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting