Je advertentie website makkelijk beginnen

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Uw marktplaats betaalbaar maken verwezen. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.
Free Web Hosting