Begin een eigen webwinkel

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

Heeft u uw eigen advertentiesite online, dan kunt u daar op diverse manieren geld aan verdienen. Op diverse wijzen kunt u extra inkomen genereren door affiliate banners te plaatsen op uw advertentiewebsite. Bij het plaatsen van een advertentie heeft u tevens verschillende opties waaraan u geld kunt verdienen.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Via de pagina Begin uw eigen webshop kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Aan de hand van de bestelling wordt een overzicht naar u per e-mail opgestuurd. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop? U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. PHP scripts worden breed ondersteund.
Free Web Hosting