Een uitgebreide advertentie site maken

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina marktplaats script u voorzien van de benodigde informatie. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. U kunt vanuit een afzonderlijk beheerscherm de kleurstelling van uw website aanpassen.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.
Free Web Hosting