Linkpagina beheer

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Op de pagina Een mooie startpagina bouwen vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting