Eigen startpagina

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Eigen startpagina met het startpagina script. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Een eigen startpagina bouwen kijken. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.
Free Web Hosting