Site beheren tools

Hier leest u meer over de voordelen van het gebruik van CMS software. Het aanbrengen van wijzigingen aan uw website wordt door de content management software erg eenvoudig. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Met behulp van deze schermen is het eenvoudig om aanpassingen te verrichten aan uw zakelijke site.

Gedurende de installatie van het CMS pakket kunt u een beheerdersaccount aanmaken op uw nieuwe website. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Met behulp met dit script kunt u de meest belangrijke instellingen van uw website eenvoudig doorgeven. Na de installatie kunt u via een speciale link bij het inlogformulier van het beheergedeelte komen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem afkorting CMS door voor meer informatie. Bij een wijziging zou u zonder CMS pakket steeds een bestand op het webhostingpakket moeten aanpassen. Het is dan nodig dat u weet wat elk bestand doet en wat de codes in de bestanden betekenen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van CMS software.

Ieder beheerscherm van uw website gaat over een apart onderdeel van uw website. Via het menu van de beheeromgeving navigeert u eenvoudig naar het juiste scherm. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. Het toevoegen van een nieuwe pagina is bijvoorbeeld heel gemakkelijk.

Spam wordt door de formulieren op uw website automatisch tegengehouden. U zult hierdoor minder spam ontvangen via het contactformulier. De installatie van een CMS systeem is over het algemeen geen rocket science. Online zijn de stappen vaak goed beschreven. De CMS software wordt vaak met een aantal thema’s geleverd waaruit u kunt kiezen. Gegevens voor de zoekmachines kunt u instellen per individuele pagina. Denk aan de zoektermen waarop een pagina gevonden dient te worden.
Free Web Hosting