Maak uw eigen advertentie website

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Zo kunt u via de website Goedkoop uw advertentie website maken een goed script voor advertentie website maken vinden. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Het is een peuleschil voor adverteerders om zich te registreren op uw eigen marktplaats. Er is een registratieformulier aanwezig op uw website. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een geplaatste advertentie. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Verdachte advertenties kunnen door bezoekers ook worden gemeld bij u. Ook wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan De opties kunt u in de regel zelf instellen. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. Het is zo bijvoorbeeld mogelijk om er nog een inkomen naast op te bouwen met affiliate marketing.
Free Web Hosting