Portaalsite opzetten informatie

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount toegevoegd waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het zeer gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Daarnaast zijn banners op een makkelijke verstandige te plaatsen op uw website. Een nieuwe banner aanmaken is erg eenvoudig te doen.
Free Web Hosting