Je eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Eigen Startpagina Maken. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting