Een eigen marktplaats maken

Een advertentie script kan een hoop functionaliteiten hebben. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. U staat met een topadvertentie enige tijd bovenaan het overzicht met uw advertentie. Uit welke opties een adverteerder kan kiezen, is door u volledig te bepalen.

Het Uitgebreide advertentie site maken artikel bevat een link naar een goed advertentie script. Voor het ontwikkelen is de scripttaal PHP gebruikt. Houd in uw achterhoofd dat u ook een database dient aan te maken. Bent u niet in het bezit van technische kennis, dan nog zult u met het advertentie script overweg kunnen. U heeft gedurende de installatie de mogelijkheid een beheerdersaccount aan te maken.

U kunt dit beheeraccount gebruiken om uw website instellingen aan te passen. Zo kunt u het aantal foto’s dat bij een advertentie is toegestaan aanpassen. Heeft u veel schijfruimte op de webhosting, dan kan deze instelling op een hogere waarde worden gezet dan wanneer dat niet het geval is.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Adverteerders kunnen betalen via bijvoorbeeld Mollie en Digiwallet. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

U kunt ook de paginanummering aanpassen. Bijvoorbeeld of u getallen ziet of alleen 2 knoppen voor het vorige en het volgende scherm. Hoeveel advertenties er dienen te worden weergegeven per scherm van het advertentie overzicht, is hier ook aan te passen. U kunt tevens de kleuren van uw advertentie website hier naar wens veranderen.
Free Web Hosting