Maak een nieuwe startpagina website

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Helaas werkt men tevens de PHP code van de website dikwijls niet bij.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel Startpagina aanmaken een verwijzing naar een goed startpaginascript. Het betreft een startpaginascript dat niet duur is. Houd voor de hosting rekening met jaarlijkse kosten. De eerste keer dat u een bezoek brengt aan de website, wordt het installatieproces gestart.

Naast links kunt u daarbij widgets op uw startpagina plaatsen. Het toevoegen van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Een RSS feed die u heeft gevonden plaatsen is ook mogelijk. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets ook gemakkelijk plaatsen aan zijn eigen startpagina.

Geld verdienen met het startpagina script is verder niet zeer lastig. U kunt met het startpagina script op een gemakkelijke manier links verkopen. U kunt voor een homepage link meer geld vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Het systeem is veilig in elkaar gezet. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Daarmee wordt het hackers moeilijker gemaakt om eventueel uw website te hacken. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. Kosten voor het script en de hosting verdient u zo terug.
Free Web Hosting