Realiseer betaalbaar een uitgebreide portaalsite

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. U kunt er meer over lezen op Maak snel een uitgebreide startpagina site. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Wilt u backlinks verkopen? Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.
Free Web Hosting