Houd je bookmarks online eenvoudig bij

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Dan kunt u de pagina Hoe maak je een startpagina doornemen. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting