Het samenstellen van uw moderne portaalsite

Houdt u zich bezig met linkbuilding, dan is een startpagina script waarschijnlijk interessant voor u. Het is met zo een script mogelijk om iedere afzonderlijke startpagina aan een eigen subdomein te koppelen. Daarbij kunt u belangrijke zoektermen opnemen in het subdomein van een startpagina.

Over een redelijk betaalbaar startpagina script is op meer te lezen. Men heeft het script ontwikkeld met PHP. U zult ook een database moeten kunnen aanmaken want daarin wordt de website content opgeslagen. Bezoekers kunnen een registratieformulier invullen waarna ze een eigen gebruikersaccount krijgen. Bij het samenstellen van een eigen startpagina kan men niet alleen links plaatsen, maar ook verschillende widgets kunnen eenvoudig worden geplaatst.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Zo een banner kunt u op verschillende plaatsen binnen het template toevoegen.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Het is niet moeilijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Het startpagina script stuurt instructies voor wachtwoordherstel na de aanvraag naar het e-mailadres van de beheerder. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

Een individuele startpagina is vaak rondom een bepaald thema opgebouwd. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Verder kunt u linkcategorieën aanmaken op elke dochterpagina. De materie kan met behulp van rubrieken weer in deelonderwerpen worden opgesplitst. Binnen deze rubrieken plaatst men de links op een dochterpagina.
Free Web Hosting