Ontwikkel uw eigen startpagina website

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Het script biedt ondersteuning bij de belangrijkste handelingen rondom het maken van uw eigen startpagina website. Het script is zelfs te gebruiken wanneer u amper kennis van de techniek heeft.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is Eigen startpagina maken een goed beginpunt. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

U kunt op een startpagina website meerdere dochterpagina’s aanmaken. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Via een formulier op uw website kan een nieuwe gebruiker zich registreren. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Wilt u banners plaatsen die vervolgens op alle pagina’s getoond zullen worden, dan is dat snel geregeld. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting