Een uitgebreide startpagina site bouwen

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.Is het starten van een eigen website iets wat u wel ziet zitten? Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van een gewone website. Maar u kunt ook een website installeren op uw eigen webhosting pakket. U zou de link hieronder kunnen bezoeken om meer informatie te krijgen. U kunt het script zeer eenvoudig plaatsen op uw webhosting pakket.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. De pagina Makkelijk een eigen portaal site maken vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. Het verkopen van backlinks aan anderen is een tweede mogelijkheid. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.
Free Web Hosting