Wilt u een eigen advertentie website maken?

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Wilt u een advertentie website bouwen?. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. U kunt dan op een later tijdstip opnieuw de bestanden van het script downloaden.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.
Free Web Hosting