Startpagina en startpagina script

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit kan met een startpaginascript. Klik op Bouw je eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting