Je favoriete websites op een rij

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? Het is verstandig om Houd je favoriete sites online gemakkelijk bij eens te lezen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. U kunt de bestanden overzetten en de installatie starten. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Ook stelt u via de installatie uw beheerdersaccount samen. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.
Free Web Hosting