Site maken

Vroeger moest men bij iedere wijziging aan de website een bestand op de server aanpassen. Vandaag de dag hoeft dit niet meer. Vandaag de dag zijn er genoeg CMS pakketten beschikbaar. Met een CMS systeem beheert u de website vanuit een afgeschermd deel van de site. Het afgeschermde deel zit achter een formulier om in te inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Veel content kunt u zonder opmaak invoeren in het CMS programma. Teksten worden dan door het systeem zelf in de juiste lay-out weergegeven.

Er is niet veel technische kennis nodig voor het gebruik van een CMS pakket. Alle technische zaken worden u door het CMS pakket uit handen genomen. Voor goede content zult u al even aan het werk zijn. Technische belemmeringen leiden dan te veel af. Technische problemen werken dan alleen maar vertragend.

Wilt u meer weten over CMS systemen, dan kunt u online veel informatie vinden. Het artikel Betekenis CMS is een voorbeeld van een goede informatiebron. Met een CMS systeem is het aanpassen van bestanden op de server niet nodig bij een wijziging aan de site. Afbeeldingen voegt u dan toe via het administratiegedeelte van uw site.

Veel CMS systemen hebben een database nodig om te kunnen functioneren. Deze dient u dan aan te maken. Het is van belang dat u hiervan de inloggegevens bewaart. Het installatieprogramma van het CMS systeem zal om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting