Beheer eenvoudig uw site

Ook iemand zonder technische kennis kan goed met een CMS pakket overweg. Het is niet nodig om een programmeur te zijn voor het bouwen van uw eigen site. De kennis die u met CMS pakketten opdoet is ook later weer in te zetten. Doet u het onderhoud van de websites van klanten erbij, dan zorgt dat toch weer voor extra inkomen. U heeft er dus niet alleen iets aan voor uw eigen websites. U kunt de pagina een website bouwen doornemen wanneer u wel benieuwd bent geworden naar een goed content management systeem voor het beheer van uw website. Met een content management systeem bouwt u in een handomdraai een professionele website. Er is veel keus, vooral als u een simpele website wilt maken. Op de contactpagina van uw site wordt een contactformulier weergegeven. Op uw website is dit formulier via het menu gemakkelijk tevoorschijn te halen. Het systeem zal ingevulde spam negeren en niet doorsturen naar u. U zult zoveel mogelijk uitsluitend relevante berichten ontvangen. Voor het gebruik van een CMS pakket hoeft u niets over de techniek te weten.

Tijdens het uitvoeren van het installatiescript heeft u de gelegenheid om een admin account aan te maken. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel. Voor het gebruik van het beheerpaneel is weinig verstand van websites bouwen nodig.

Het content management systeem dat u via de link kunt kopen, bevat ook een module voor gebruikersbeheer. Wilt u in teamverband werken aan de website, dan is dat met een CMS pakket dus prima te doen. Men hoeft dus niet met uw account in te loggen. De ander kan zijn eigen inloggegevens gebruiken om in te loggen binnen het beheergedeelte. Het kan zijn dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Onderaan het inlogformulier is een optie voor wachtwoordherstel. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.
Free Web Hosting