FBME bank update

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Dit heeft de centrale banken van Cyprus en Tanzania doen besluiten de bank onder bewind te stellen.

De maatregelen hebben tot gevolg gehad dat er bij FBME Bank minder geld binnenkomt dan er uitgaat. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Op de website FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting