Portaalsite opzetten tips

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? U kunt hier meer daarover lezen. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Men zal dan verder overwegend links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Gegarandeerd is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een andere optie is het gebruik maken van een al bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Je nieuwe portaalsite bouwen. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script ook een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Meestal kunt u ook per link rubriek de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan erg handig zijn op het moment dat u iets doet met linkbuilding. U heeft de mogelijkheid om tekst met relevante zoekwoorden aan te maken bij een categorie. Het is enorm makkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Banners zijn via het beheergedeelte gemakkelijk te plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting