Uw eigen portaalsite bouwen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Men maakt daar dan bovendien gretig gebruik van. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Startpagina script doornemen. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de mogelijkheid om geld te verdienen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt behoorlijk gemakkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheerpaneel van het startpaginascript. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Daarbij kunt u custom code invoeren voor een banner. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s heel handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. U kunt op deze slimme de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Wilt u een poll plaatsen? Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Programmeerkennis is niet nodig. Een kleur is erg gemakkelijk aangepast.
Free Web Hosting