Gemakkelijk een uitgebreide portaal website samenstellen

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Hiervoor is er een eenvoudig te bereiken scherm in de beheeromgeving. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.

Meer over het script is te lezen op Eenvoudig een eigen portaal site maken. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting