Eigen startpagina maken met het startpagina script

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Startpagina script. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Tenslotte nog een handige tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting