Uw advertentie website eenvoudig beginnen

Heeft u geen verstand van websites maken, dan nog is het mogelijk om een eigen marktplaats te beginnen. Daar is zelf programmeren niet voor nodig. Een aantal PHP scripts zijn online verkrijgbaar om u daarbij te ondersteunen. Daarmee valt een groot deel van eventueel programmeerwerk weg. Een eigen marktplaats beginnen is goed te doen met een zogeheten advertentie script. Wilt u over zulke scripts meer weten, dan raad ik u het doornemen van advertentie script aan. Een marktplaats script is online te kopen. Als uw betaling goed verlopen is, kunt u direct de bestanden van het script downloaden.

De installatie van het script dient op een webhosting pakket te worden uitgevoerd. Een apart meegeleverd script zal de installatie voor u afhandelen. Allereerst zet u de bestanden over naar uw webruimte. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek op uw nieuwe website geactiveerd. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw website. Het installatiescript geeft u de mogelijkheid om de inloggegevens van uw beheeraccount in te stellen. Dit account kan worden gebruikt voor het wijzigen van de rubrieken op uw marktplaats website. Ook alle andere instellingen rondom uw advertentie website kunt u daar eenvoudig aanpassen.

Zou u een dergelijk script graag inzetten voor het beginnen van uw eigen marktplaats? U kunt via genoemde link meer informatie krijgen. Het is mogelijk om nieuwe gebruikers te laten betalen voor de aanmelding. Een prijs is ook aan allerlei andere opties op uw website te koppelen. Middels een betaalkoppeling kunt u online betalingen ontvangen. Adverteerders hebben de mogelijkheid om een aantal afbeeldingen bij een advertentie te plaatsen. Hoeveel foto’s men precies mag toevoegen, stelt u via het beheerpaneel eenvoudig in. Tevens zijn de kleuren van uw advertentie website heel eenvoudig aan te passen.
Free Web Hosting