Site tools

Een eigen website kan op verschillende manieren op lucratieve verstandige worden gebruikt. In eerste instantie is het met een eigen website mogelijk om advertentieruimte te verhuren aan derden. Uw eigen producten en diensten verkopen is logischerwijs bovendien mogelijk. Digitale producten kunt u zelfs automatisch naar de klant laten sturen na de betaling.

Een CMS systeem kan het bouwen van de website sterk vereenvoudigen. Meer over zulke tools is met behulp van de pagina CMS systeem te vinden. Op een toegankelijke manier kunt u met een CMS systeem uw eigen website samenstellen. U kunt met het CMS pakket een meegeleverde opmaak selecteren voor uw website. U laat geen ontwerp maken door een webdesigner, maar kiest een met het CMS systeem meegeleverde opmaak.

U heeft doorgaans niet veel aan een website die amper vindbaar is in de zoekmachines. Vaak heeft men daarom mogelijkheden ingebouwd om de juiste zoektermen voor de zoekmachines in te vullen. Het CMS systeem maakt het simpel om een nieuw formulier op de website te plaatsen. Zo kan een pagina aan de juiste zoektermen worden gekoppeld.

Middels de beheeromgeving plaatst u erg simpel een afbeelding op uw website. Denk aan productafbeeldingen of een logo. Het CMS pakket kan de plaatjes zelf naar het juiste formaat wijzigen. Standaard worden er met het CMS pakket mobielvriendelijke thema’s meegeleverd. Door in te loggen met uw beheerdersaccount kunt u bij het beheerpaneel komen. U mag zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord van dit account bepalen. Op deze slimme is het alsnog mogelijk een website te maken zonder verstand van de techniek.
Free Web Hosting