Startpaginascript

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel startpaginascript kunt u meer er over lezen. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting