Eenvoudig een marktplaats beginnen

Een eigen marktplaats beginnen kan zorgen voor extra inkomsten. Het artikel Een eigen advertentie website bouwen bevat meer informatie over een ondersteunend marktplaats PHP script. Om dit te realiseren is geen verstand van programmeren. Een al bestaand script bevat de functionaliteiten die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. Het is niet lastig om het beheerpaneel van het script te gebruiken. Uw marktplaats website is daarmee zeer eenvoudig te beheren. U kunt inloggen via een speciaal daarvoor bedoeld inlog formulier. U kunt van uw beheerdersaccount gebruik maken om de instellingen van uw advertentie website aan te passen. U kunt op Betaalbaar uw marktplaats beginnen meer lezen over een marktplaats script dat compleet naar uw smaak in te richten is. Het is na de betaling meteen mogelijk om de bronbestanden te downloaden van het marktplaats script.

Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden. U kunt de prijs bepalen per individuele rubriek. De nieuwe prijs wordt direct gehanteerd nadat u de prijs heeft aangepast. Nadat u de nieuwe prijs heeft ingevuld is er geen extra actie nodig om de nieuwe prijs overal door te voeren.

Het zal niet lastig zijn om iets aan de advertentie website te veranderen. U kunt aanpassingen doorvoeren via de beheeromgeving. De inloggegevens voor uw beheerdersaccount kunt u zelf instellen tijdens het installeren. Het zal zo geen probleem zijn om beheertaken uit te voeren op de advertentie website. Tevens is het mogelijk om wachtwoordherstel aan te vragen voor een kwijtgeraakt wachtwoord. De instructies voor het herstel van het wachtwoord zult u ontvangen op het e-mailadres dat aan het account gekoppeld is.

De adverteerder kan eenvoudig foto’s toevoegen aan zijn advertenties. Hoeveel afbeeldingen er maximaal toegevoegd kunnen worden, stelt u als website beheerder gemakkelijk in. Een bezoeker kan eenvoudig door de foto’s bij een advertentie bladeren. Wilt u inzoomen op een afbeelding dan hoeft u slechts op de miniatuurversie te klikken.

Het navigatiemenu van uw website is gemakkelijk aan te passen. Het menu onderaan uw website is op dezelfde manier aan te passen. Dit geldt ook voor de rubrieken op uw advertentie website. Zoals u begrijpt kunt u de website helemaal naar uw eigen stijl inrichten.
Free Web Hosting