Bouw een moderne portaalsite

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Hiervoor gebruik maken van een startpagina PHP script is een goed plan. Het script biedt ondersteuning bij de belangrijkste handelingen rondom het maken van uw eigen startpagina website. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Het artikel Startpagina aanmaken is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Via dat artikel kunt u weer een link vinden naar een betaalbaar script ter ondersteuning. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

U kunt op een startpagina website meerdere dochterpagina’s aanmaken. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. Het is zo namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat het subdomein belangrijke zoekwoorden bevat. Ook kunt u per startpagina de belangrijkste zoekwoorden in het beheerpaneel instellen.

Via een formulier op uw website kan een nieuwe gebruiker zich registreren. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke gegevens uit de database zullen worden opgehaald en worden weergegeven aan de bezoeker.
Free Web Hosting