Uw eigen webwinkel beginnen

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Een webwinkel kunt u met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script vrij makkelijk beginnen. Wilt u met een bestaand script aan de slag gaan? De pagina PHP webshop bevat daar informatie over. De website van de aanbieder is heel gemakkelijk via de links te bereiken. U kunt van verschillende betaalproviders gebruik maken die makkelijk aan het script te koppelen zijn. Door de betaalprovider worden er verschillende betaalmethodes aangeboden.

Verstand van de techniek is voor het gebruik van het script niet nodig. Het beheerpaneel is zo in elkaar gezet dat het eenvoudig is in het gebruik. U navigeert naar de beheeromgeving met behulp van de adresbalk van uw browser. Via het inlogformulier logt u vervolgens in de beheeromgeving in. Nadat u ingelogd bent, kunt u alles rondom uw website aanpassen. Via het inlogformulier is eventueel ook een wachtwoordherstel aan te vragen.

Ook kunt u gebruik van affiliate feeds maken die worden ingeladen. Binnen uw webshop kunnen er op deze wijze producten van derden aangeboden worden. U kunt zo ook affiliate inkomsten genereren met uw online webwinkel.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Voor de diverse onderdelen van uw website kunt u met de muis een kleur kiezen. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.
Free Web Hosting