Een moderne portaalwebsite runnen

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Als pagina beheerder kan men een eigen startpagina samenstellen. Ook is het mogelijk om dit dicht te zetten. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. Voor meer informatie is het raadzaam om Eigen Startpagina Maken eens te bekijken.

Aan iedere startpagina kunnen meerdere rubrieken worden toegevoegd. De rubrieken zullen de door u geplaatste links gaan bevatten. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. U heeft zo de volledige controle over de website.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Er is op deze wijze voor elke dochterpagina een subdomein aan te maken rondom het thema van de dochterpagina. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites die worden vermeld. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Geld verdienen wordt met behulp van een PHP script ook eenvoudig. Zo is het verkopen van links enorm eenvoudig te doen met het script. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. U verdient een commissie per verkoop wanneer er sprake is van affiliate marketing. U kunt zich voor affiliate marketing mogelijkheden aanmelden bij bijvoorbeeld Daisycon. De kosten kunnen op deze wijze weer terugverdiend worden.
Free Web Hosting