Maak een responsive PHP startpagina website

Een speciaal stukje software stelt u in staat om behoorlijk gemakkelijk een startpagina website te maken. Met een startpagina PHP script is het heel gemakkelijk te doen. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Een RSS feed aanmaken aan uw website is niet lastig. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

U kunt Eigen startpagina bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. Omdat u links kunt verkopen met behulp van uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. Per categorie kunt u de kleuren aanpassen. Het is niet gecompliceerd om een nieuwe categorie toe te voegen. Wanneer u wilt kunnen ook derden een gebruikersaccount aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bovendien kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarnaast de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt vanzelfsprekend verder een Google Adsense blokje neerzetten. U kunt diverse kanten op met een eigen startpagina website.
Free Web Hosting