Bouw een veilige PHP startpagina website

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van verschillende soorten widgets. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Middels links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

De kans is groot dat daarbij u met een startpaginascript overweg kunt. U kunt met behulp van Nieuwe startpagina maken alle benodigde dingen vinden. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Een ideale oplossing voor mensen met weinig verstand van HTML en CSS. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker erg simpel een eigen account aanmaken. Als men is ingelogd, kan men middels het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. De bezoeker kan daarbij een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per rubriek kunt u bovendien de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te toevoegen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Op dezelfde wijze kunt u daar een banner plaatsen. Dit kan een affiliate banner zijn. In het geval dat alternatief kunt u die advertentieruimte tevens verhuren. Dat laatste is slim op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. U weet dan precies hoeveel u in een bepaalde periode minimaal verdient.
Free Web Hosting