Een eigen startpagina maken

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe kunt u ze laten staan. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. In eigen startpagina online zetten vindt u meer van dergelijke tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Hiermee bouwt u een garantie in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting