Een Nederlandse startpagina bouwen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Eigen startpagina maken vinden. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting