Wilt u een eigen advertentiewebsite bouwen?

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. De pagina eigen marktplaats voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na een tijdje waar ieder scherm voor bedoeld is.
Free Web Hosting