Een professionele advertentiewebsite runnen

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. De pagina eigen marktplaats voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. Bijvoorbeeld de gegevens van de database kunt u invullen in de installatieschermen.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Men zal vaak van een rich text editor gebruikmaken. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.
Free Web Hosting