Eigen startpagina online zetten

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Uw Nederlandse startpagina maken door te nemen. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting