Een advertentie website betaalbaar maken

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Een advertentie website gemakkelijk maken vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Per individuele categorie kunt u de meta keywords en meta description opgeven. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.
Free Web Hosting